NOUTĂȚI GLOBAL LANGAUGE

Centrul Educational de limbi straine Global Language din Timisoara

Centrul Educational de limbi straine Timisoara - limba engleza - limba germana - cursuri de limbi straine
Continutul ARTICOLULUI

Limba engleza Timisoara - Global Language cel mai modern centru educational din vestul tariiCel mai modern Centru de limbi straine din vestul tarii si-a deschis portile la Timisoara. Global Language este dotat la standarde europene, intr-o zona centrala si accesibila. Infiintat din dorinta de a aduce ceva nou pe piata serviciilor de formare si specializare in domeniul limbilor straine si anume servicii de calitate la preturi accesibile la cele mai inalte standarde educationale printre furnizorii de limbi straine din Romania. Centru lingvistic Global Language reuneste servicii de training pentru companii, cursuri deschise de limbi straine aducand in prim planul clienților cursuri de limbi străine pentru copii, respectand aceleasi principii de calitate. Cursurile sunt configurate pentru a raspunde nevoilor de dezvoltare ale unei persoane sau ale unei companii, incurajnd cursantul si incercand sa îi dezvolte cat mai mult potentialul lingvistic.

Vorbiti fluent in orice limba straina !

Cursuri stimulative, structurate in lectii relevante si interesante care se desfasoara intr-un mediu atragator modern si confortabil.
Profesori dinamici si dedicati, predare prin meteode de ultima generatie! Misiunea noastra este de a dezvolta potentialul oamenilor, echipelor si organizatiilor cu care colaboram pentru a oferi programe de pregatire flexibile, adaptate specificului clientilor nostri. Cele trei valori ale companiei noastre care ne ajuta sa ne indeplinim această misiune. Deschidereflexibilitateaccesibilitate.

Centru de limbi straine Timisoara Global Language

 

 

Dacă ți-a plăcut articolul poți să dai un share 

GLOBAL LANGUAGE
GLOBAL LANGUAGE

De peste șapte ani, educăm oameni și învățăm împreună și avem grijă de progresul fiecărui cursant. Global Language nu este doar un centru de limbi străine, ci un loc unde se întâlnesc pasiunea pentru învățare și dorința de a explora lumea înconjurătoare, într-o atmosferă caldă și prietenoasă.

Toate articolele
Alte postări
Deschide chat
Dorești să discutăm?
Scan the code
Bună! 👋
Cu ce informații te putem ajuta?