CURSURI PENTRU COPII

Studiul limbilor străine de la o vârstă fragedă poate accelera procesul de asimilare a acestora, poate îmbunătăți capacitatea copiilor de a se exprima în limba maternă și îi poate ajuta să obțină rezultate mai bune și în alte domenii.

Cursurile Global Language  sunt dedicate și copiilor, fiind create în așa fel încât învățarea unei limbi străine de către copil să fie cât mai naturală, instrumentele folosite fiind adaptate nivelului de înțelegere al copilului. Pe lângă materialele clasice punem la dispoziția copiilor un display interactiv cu touch screen, ce ajută la implicarea cât mai activă a copilul pe parcursul ședinței de curs, acesta putând fi utilizat pentru diverse jocuri, filmulețe, desen etc., stimulându-le inteligența și creativitatea.

Evoluția cursanților este atent monitorizată pentru că este important atât pentru noi ca profesori, cât și pentru dumneavoastră ca parinte și pentru copilul dumneavoastră să cunoaștem evoluția cunoștințelor de limbă străină.

Cursul se poate desfășura de 2 sau de 3 ori pe săptămână.Grupa este formată din minim 3 – maxim 5 copii, iar programul cursului  se va stabili în funcție de programul școlar al copiilor.

La cerere, se pot realiza grupuri pentru limba germană, limba engleză (sau orice altă limbă străină ce se desfășoară în cadrul centrului nostru), de asemenea se pot organiza grupuri cu programă proprie!

Se pot realiza și cursuri individuale (meditații), cursul desfășurându-se doar cu o singură persoană,iar programul realizându-se în funcție de disponibilitatea cursantului și a cadrului didactic.

Atenție! 

Manualul și restul materialelor auxiliare sunt incluse în preț indiferent de tipul de curs la care participă cursantul!