Global Language - Centru de limbi străine Timișoara

 

A fost înființat datorită pasiunii și dorinței de a aduce ceva nou pe piața serviciilor de formare și specilizare în domeniul limbilor străine și anume servicii de calitate la prețuri accesibile.

Pentru a ne atinge scopul am creat un mediu sigur și profesionist, în care oricine își poate găsi un refugiu pentru relaxare, socializare și desigur, locul unde învățarea reprezintă o deprindere acumulată, utilă pentru tot restul vieții.

Echipa centrului de limbi străine Global Language promovează un concept diferit – acela al facilitării accesului la educație cu ajutorul tehnologiei.

Credem în inovație, de aceea aducem pe piață cel mai modern centru de limbi străine dotat la standarde europene, într-o zonă centrală și accesibilă. Toate sălile de curs sunt dotate cu cate un display interactiv cu touch screen, iar  fiecare cursant beneficiază de câte o tableta ce va fi utilizată pentru diferite testari, jocuri interactive, acces la internet, etc.

Te invitam să descoperi alături de noi plăcerea de a comunicaa intelegea scrie și a citi corect, ușor și rapid într-o limba străina, ceea ce îți va deschide mereu alte și alte posibilități!
Îți oferim mai mult decat simple cursuri/meditații; iți punem la dispozitie metodele, profesorii și materialele necesare care să te ajute să stapânești și să comunici fără ezitare în orice limbă străină, toate adunate în cadrul unor întâlniri interactive ți dinamice care îți vor face o reală plăcere!

Cursurile de limbi străine Global Language

 

Cursurile garantează faptul că o limbă străină poate fi învățată cu ușurința și plăcere atunci când există dorința din partea dumneavoastră și dăruire din partea profesorilor.

Fie ca sunteți începător sau avansat, părinte sau angajat al unei companii, la noi veți găsi cursul potrivit. La Global Language vă veți îmbunătăți nu doar vocabularul sau gramatica, ci și abilitățile de conversație.

Oferim cursuri de limbi străine, atât de grup, cât și individual. Indiferent de varianta pentru care optați, găsim întotdeauna soluția cea mai potrivită necesitaților dumneavoastră.

Centrul de limbi străine Global Language din Timișoara introduce metode noi în predarea limbilor străine. Modelul de predare clasic, unidirecţional – în care profesorul explică mai multor studenți, ascultători pasivi – este mai puțin eficient în atingerea acestui scop, de aceea noi am dotat centrul cu table interactive cu touch screen, înlocuind clasicele table, pentru ca toți cursanții să participe activ la curs!

La Centrul de Limbi Străine GLOBAL LANGUAGE se predau pe tot parcursul anului, fără întrerupere, în grupe organizate, cursuri de limba engleză, germană, franceză, italiană, maghiară, portugheză și spaniolă. La cerere și la aceste limbi se pot organiza cursuri individuale sau în grupuri mici, cu ritm propriu și programă proprie.

Înainte de începerea activității didactice, la înscriere, se va face o testare preliminară, pentru a stabili nivelul de cunoștințe al cursanților și repartizarea acestora în grupe cât mai omogene. Evaluarea este complet gratuită, nu implică niciun cost suplimentar, însă necesită o programare.

Aici e locul potrivit pentru tine!

 

Indiferent de ce limbă străină alegi să studiezi, la Global Language găsești cele mai interactive și dinamice cursuri.
Am dezvoltat conceptul celui mai modern centru lingvistic din vestul țării dotat la standarde europene.

Cursurile de limbi străine Global Language

Cui ne adresăm?

 

Adulților

Indiferent dacă ești începător sau avansat, îți suntem alături încă de la început. Într-un mod dinamic, dezvoltarea aptitudinilor lingvistice este un proces mereu activ. Îți punem la dispoziție resursele necesare pentru a-ți atinge potențialul lingvistic  prin intermediul cursurilor noastre

Copiilor

Studiul limbilor străine de la o vârstă fragedă poate accelera procesul de asimilare a acestora. Îmbunătățirea capacității copiilor de a cunoaște și a se exprima într-o limbă străină îi poate ajuta să obțină rezultate mai bune și în alte domenii.

Companiilor

Partenerii noștri beneficiază de programe de curs custom foscusate pe necesitățile fiecărei companii. Resursele și know how-ul necesar organizării sunt puse la dispoziție într-un cadru profesionist raportat obiectivelor specifice stabilite împreună.

Tipurile noastre de cursuri

 

Descoperă varianta potrivită de cursuri special create pentru a învăța eficient și rapid

 • Grupa formată 6 persoane.
 • Mod de desfășurare: 2 ședințe / săptămână
 • Durata: 7 săptămâni (14 seminarii a câte 90 de minute, reprezentând 28 ore academice)
 • Cursurile se desfășoară dimineața, după-amiaza și seara.
 • Grupa formată din 2 sau 3 persoane.
 • Mod de desfășurare : 2 ședințe / săptămână
 • Durata: 7 săptămâni (13 seminarii a câte 90 de minute, reprezentând 26 ore academice)
 • Cursurile se desfășoară dimineața, după-amiaza sau seara.
 • Grupa formată din 6 persoane
 • Mod de desfășurare: 3 ședințe / săptămână
 • Durata: 5 săptămâni (14 seminarii a câte 90 de minute, reprezentând 28 ore academice)
 • Cursurile se desfășoară dimineața sau seara
 • Cursul se va desfășura doar cu o singură persoană, iar programul se va realiza în funcție de disponibilitatea cursantului și a cadrului didactic.
 • Durata unei ședințe este de 2 ore academice.
 • 1 oră academică are durata de 45 de minute.

Unde se desfășoară cursurile de limbi străine?

 

Într-un mediu plăcut dotat cu 3 săli de curs moderne și echipate la cele mai înalte standarde. Totul pentru ca tu să înveți cu cea mai mare plăcere.

Obiectivele și viziunea noastră

 

Suntem de părere că prezența noastră pe o piață încă nesaturată nu poate fi decât binevenită.
În plus, ne implicăm peste aspectul comercial ca o încercare de a demonstra că totul este posibil, chiar și excelența!

Să asigurăm condiții și o atmosferă prietenoasă de lucru, propice motivării și stimulării progreselor clienților

Să menținem standarde înalte de calitate a serviciilor, punând în centrul atenției nevoile cursanților

Să diversificăm gama de servicii conform solicitărilor exprimate de cursanți prin sondaje de opinie