NOUTĂȚI GLOBAL LANGAUGE

Limba engleză – carieră și afaceri în mediul internațional cu succes

Limba engleză - carieră și afaceri în mediul intențional cu succes
Continutul ARTICOLULUI

Limba Engleză – construiește cu succes o carieră în mediul internațional

Limba engleză - carieră și afaceri în mediul intențional cu succes

Limba engleză – carieră și afaceri în mediul intențional cu succes. Engleza de afaceri este considerată o sucursală specială în cadrul studiilor generale, datorită utilizării de vocabular specializat și jargon. O bună înțelegere a cunoștințelor de limba engleză, în general, precum și o cunoaștere profundă a formelor speciale sunt necesare pentru a construi cu succes o carieră într-un mediu international. Această cunoaștere este importantă atât pentru formele scrise și orale de comunicare,cum  ar fi e-mail, scrisori, apeluri telefonice, întâlniri, prezentări şi multe altele.

Există mulți savanți și jurnaliști care susțin în favoarea abordării că există mai multe asemănări între Engleză generală şi engleză de afaceri decât există diferențe.

Acest lucru este, probabil, foarte adevărat, deoarece  va trebui să cunoastem  regulile de bază ale gramaticii limbii engleze, atât în scris şi vorbit, de asemenea, va trebui să  acumulam  o cantitate de bază de vocabular pentru a deţine chiar şi cea mai uşoară conversaţie. Anumite abilităţi de bază în limba engleză generala sunt necesare pentru a putea imbunatatii engleza de afaceri .

 Cursuri de engleză de afaceri se concentrează pe aptitudini care se aplică la locul de muncă, pe vocabular special pe care le-am putea întâlni în timpul convorbirilor telefonice, negocieri, reuniuni, etc şi, de asemenea, pe subiecte generale care apar în cadrul relaţiilor comerciale internaţionale.

Cu cursuri specializate care se concentrează pe limba engleză pentru afaceri  vă puteţi îmbunătăţi abilităţile dumneavoastră şi şansele de angajare.

De ce este limba engleza atât de importantă în mediul de afaceri ?

În întreaga lume, există o valoare estimată de 1.000.000.000 de vorbitori de  limba engleză. Mulţi factori intervin in acest sens  motiv  pentru care învăţarea limbii engleze a văzut o creştere exponenţială în ultimii ani si totodata  totul se reduce la limba engleză  ca fiind „limba globală” in  afaceri, in politica, in relaţii internaţionale, in cultură, şi in divertisment pentru foarte multe ţări din întreaga lume

Aplicarea pentru locuri de muncă în limba engleză

Aplicarea pentru locuri de muncă într-o limbă diferită de limba maternă poate fi o sarcină foarte dificilă, care necesită o bună înţelegere a cererilor în această limbă. Nu numai ca continutul unui CV (curriculum vitae) şi a scrisorii de însoţire diferă, dar, de asemenea si  structura, terminologia şi stilul de scriere. În scopul de a aplica cu succes pentru un loc de muncă într-o altă limbă, trebuie să fim conştienţi de toate aceste diferenţe.

Mai mult decat atat, limba engleză este cel mai frecvent utilizata în cadrul mediului internaţional de lucru şi chiar şi in  companiile situate în ţări non-vorbitoare de limba engleză s-ar putea folosi limba engleză . Mai mult, multe relaţii comerciale cu companii din alte ţări vor fi desfăşurate în limba engleză. In vederea aplicarii pentru pozitii in cadrul acestor companii este indicat sa avem un CV, dar si o scrisoare de intentie bine structurata .

Ar trebui să fim conștienți de diferența cheie în stilul şi designul folosit în limba engleză, comparativ cu limba maternă. În plus, ar trebui să fim conștienți de diferențele dintre engleza din SUA şi engleză britanică.

Dacă ți-a plăcut articolul poți să dai un share 

GLOBAL LANGUAGE
GLOBAL LANGUAGE

De peste șapte ani, educăm oameni și învățăm împreună și avem grijă de progresul fiecărui cursant. Global Language nu este doar un centru de limbi străine, ci un loc unde se întâlnesc pasiunea pentru învățare și dorința de a explora lumea înconjurătoare, într-o atmosferă caldă și prietenoasă.

Toate articolele
Alte postări
Deschide chat
Dorești să discutăm?
Scan the code
Bună! 👋
Cu ce informații te putem ajuta?