NOUTĂȚI GLOBAL LANGAUGE

Limba germana – genereaza progresul la nivel European prin prezenta sa in mediul online

Limba Germana - cursuri timisoara - in mediul online
Continutul ARTICOLULUI

Acum, că suntem epuizaţi pe stereotipuri, să recunoaştem: din limbile disponibile în lume, germana nu este o alegere evidentă. Trebuie să existe un motiv pentru care atât de mulţi oameni decid să sară la bordul trenului german.

Cu toate acestea, există motive întemeiate pentru care această limbă este o investiţie bună. Nu doar din punct de vedere lingvistic, ci şi din perspectiva oportunităţilor economice, a potenţialului de reţea şi a câştigului cultural, germana e o alegere valoroasă.

Învăţarea limbii germane vă oferă acces la una dintre cele mai dominante şi importante culturi şi structuri politice din lume.

De ce să învăţ germană?

Germana este limba inventatorilor și a inovatorilor

Un procent mare din cele mai impresionante realizări din lume au fost concepute pentru prima dată în limba germană.

Peste 100 de premii Nobel s-au dus la nemti geniali pentru realizări în fizică, medicină, chimie, literatură şi alte domenii. Nici măcar nu se numără premiile acordate persoanelor din celelalte două ţări importante de limba germană Austria şi Elveţia. În plus, mulţi dintre beneficiarii altor naţiuni şi-au primit instruirea la universităţile germane.

Deci, dacă sunteţi în căutarea de a adăuga un premiu Nobel pentru CV-ul dvs. învăţarea  germanei,ar putea să nu fie o alegere greşită.

Limba Germana - cursuri timisoara - in mediul online

Germana este o limbă importantă în mediul academic

Cu acest mare număr de oameni de ştiinţă premiaţi din ţara sa natală, s-ar putea să nu vină ca o surpriză faptul că germana este foarte importantă în comunitatea academică. De fapt, acesta se situează pe locul doi ca cel mai frecvent utilizat limbaj ştiinţific.

Germana este poarta de acces la o educaţie superioară de clasă mondială

Unul dintre motivele pentru care germanul are o poziţie atât de înaltă în comunitatea ştiinţifică este faptul că universităţile din Germania au o reputaţie internaţională excelentă. În anul 2011, ţara a fost a patra cea mai populară destinaţie pentru studenţii din străinătate, cu mai mult de un sfert de milion de străini fiind înscrişi în şcolile germane.

În plus, sistemul german pentru învăţământul superior se mândreşte cu o serie de universităţi cu o taxă de şcolarizare foarte scăzută sau inexistentă

Germania este un centru economic

Germana nu este doar o opţiune interesantă pentru academicieni, dar, de asemenea, cei din lumea afacerilor ar trebui să ia în considerare periajul pe Deutsch lor. Germania este cea mai mare economie din Uniunea Europeană și a patra cea mai mare din lume. Este căminul a numeroase corporaţii internaţionale şi pe prima linie a noilor tehnologii.

În timp ce sistemul de școlarizare în Germania este înființat într-un mod care fiecare cetăţean german ştie cel puţin  limba engleză, comunicarea cu cineva în limba lor maternă este un semn de bună-credință, care este apreciat peste tot. Cunoaşterea limbii partenerilor germani de afaceri îţi poate îmbunătăți foarte mult şansele de comunicare eficientă şi relaţii profesionale de succes.

Companiile germane sunt lideri de piața globala

Vorbind de companii germane: vrei să lucreze pentru o afacere care este un lider internaţional de piaţă în domeniul său? Având  abilitățile germane pe CV-u ar putea fi în măsură să vă ajute să deschideţi o usa.

Germania este acasa, la un număr mare de actori economici la nivel mondial. Siemens, Volkswagen, Adidas şi Lufthansa sunt branduri recunoscute la nivel mondial şi corporaţii. Ţara găzduieşte, de asemenea, unele dintre cele mai mari târguri comerciale internaţionale, inclusiv CeBIT, cea mai mare expoziţie din lume pentru tehnologia informaţiei, precum şi târgul de comerţ IFA pentru electronice de consum.

Germana este cea mai vorbită limbă maternă din Europa

Limbile engleză, franceză şi germană sunt cele trei limbi oficiale de lucru ale Uniunii Europene. În număr absolut, germana este a doua limbă vorbită pe continentul Europei. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de vorbitori nativi, germana este numărul unu.

Timp de secole, limba a servit ca lingua franca (un limbaj comun care unifică popoare diferite), în părţi mari ale continentului european. Acesta continuă să servească acestui scop ca o a doua limbă importantă în Europa Centrală şi de Est. În lumea vorbitoare de limba engleză, germana este, de asemenea, a treia cea mai predata limba străină. În plus faţă de faptul că acesta vine în cel de-al zecelea loc ca una dintre cele mai importante limbi ale lumii.

Germana are o mare prezenţă în mediul online

Nici măcar nu trebuie să-i cunoşti pe cei 100.000.000 de oameni din lumea reală. Puteţi face acest lucru din confortul casei tale! Site-urile germane alcătuiesc o mare parte a internetului. De fapt, în ceea ce priveşte finalurile de domeniu, care sunt în mod clar afiliate cu o anumită ţară, Germania. de  este cel mai popular domeniu de nivel superior acolo. Ştiu, sunt la fel de surprins ca şi tine.

Nu te-ai convins incă? Intreabă-ţi colegii cunoscatori ai germanei. Sigur vor recomanda !

 

 

 

Dacă ți-a plăcut articolul poți să dai un share 

GLOBAL LANGUAGE
GLOBAL LANGUAGE

De peste șapte ani, educăm oameni și învățăm împreună și avem grijă de progresul fiecărui cursant. Global Language nu este doar un centru de limbi străine, ci un loc unde se întâlnesc pasiunea pentru învățare și dorința de a explora lumea înconjurătoare, într-o atmosferă caldă și prietenoasă.

Toate articolele
Alte postări
Deschide chat
Dorești să discutăm?
Scan the code
Bună! 👋
Cu ce informații te putem ajuta?