NOUTĂȚI GLOBAL LANGAUGE

Stii sa zambesti intr-o limba straina?

cursuri de limbi straine timisoara, global language, curs engleza timisoara, curs germana timisoara , stii sa zambesti timisoara, limba straina, cursuri de limba, globallanguage centru de limbi straine
Continutul ARTICOLULUI

Motivele pentru care ne dorim sa invatam o limba straina in Timisoara pot fi multe si difera de la om la om. Pentru unii este important sa invete germana, de exemplu, pentru ca ii poate ajuta pe plan profesional. Altii vor sa invete limba engleza pentru a se descurca mai bine atunci cand calatoresc. Unii au prieteni din strainatate si isi doresc sa poate conversa cu acestia.

Motivele pot fi diverse, iar avantajele invatarii unei limbi straine nu sunt de neglijat. Lasand la o parte avantajele evidente ale cunoasterii unei limbi straine la locul de munca, ne putem gandi si la beneficiile pe plan personal. Ne dezvoltam ca oameni atunci cand invatam o limba straina, devenim mai increzatori si ne pastram mintea activa. Devenim mai deschisi, luand contact cu cultura in care se vorbeste limba pe care o studiem.

„Mica Viena“ – Timisoara – colorata de limbi straine

limba straina in Timisoara, cursuri de limbi straine timisoara, global language, curs engleza timisoara, curs germana timisoara , stii sa zambesti timisoara, limba straina, cursuri de limba, globallanguage centru de limbi straine

Cand ne plimbam prin Timisoara intr-o seara de sambata putem admira cladiri istorice impresionante, parcuri largi care parca ne invita sa respiram mai adanc si sa ne odihnim. In serile de vara racoroase, Piata Unirii este plina de oameni de toate varstele in cautarea a cate unei mese libere la o terasa. Indreptandu-ne spre Piata Libertatii ne insotesc acordurile de chitara ale cate unui muzician stradal.

Da, Timisoara este un oras deosebit si daca privim cu atentie, descoperim ceva nou la aproape fiecare colt. Daca alegem sa observam mai degraba oamenii in locul cladirilor, vom vedea multa diversitate. Tot mai multi straini, mai ales studenti, coloreaza stradutele cu soapte in engleza, germana, italiana, spaniola… Da, nu doar cand vrem sa plecam in strainatate este benefic sa stim o limba straina.

Un centru de limbi straine in Timisoara – despre cum ne putem imbogati cunostintele, si nu doar din punct de vedere lingvistic

Ok, ne-am hotarat sa invatam o limba straina. Dar incotro ne indreptam? Cum incepem? Probabil incepem cu o cautare pe Google: “invata limba germana singur”, apoi “profesor de germana Timisoara”.

O idee interesanta este un centru de limbi straine. Luam contact cu limba intr-un mediu nou. Avem posibilitatea sa cunoastem oameni noi, alaturi de care invatam. Se pot lega prietenii. Chiar atunci cand ne lovim de aspecte mai dificile ale limbii, se aplica zicala “unde-s doi puterea creste”. Unde sunt mai multi este si mai bine, mai ales cand suntem indrumati si insotiti de un profesor dedicat, care isi doreste sa vada rezultate la cursantii sai.

Global Language – locul unde putem sa si radem, nu doar sa vorbim intr-o limba straina

Global Language este un centru de limbi straine nou si modern, unde poti invata cu usurinta o limba straina in Timisoara. Dotat cu tehnologie de ultima ora. Se afla in complexul studentesc. Accentul se pune pe calitate si profesorii sunt energici si eficienti. Centrul are un aer tineresc, atmosfera este degajata si invita la a invata cu bucurie.

Mai sus am vazut cateva dintre avatajele care insotesc hotararea de a invata o limba straina intr-un centru. Lansam invitatia la centrul de limbi straine complex din complex, unde clasicele manuale se impletesc in mod eficient cu dispozitive moderne (tablete si table interactive). Va asteptam cu drag!

Dacă ți-a plăcut articolul poți să dai un share 

GLOBAL LANGUAGE
GLOBAL LANGUAGE

De peste șapte ani, educăm oameni și învățăm împreună și avem grijă de progresul fiecărui cursant. Global Language nu este doar un centru de limbi străine, ci un loc unde se întâlnesc pasiunea pentru învățare și dorința de a explora lumea înconjurătoare, într-o atmosferă caldă și prietenoasă.

Toate articolele
Alte postări
Deschide chat
Dorești să discutăm?
Scan the code
Bună! 👋
Cu ce informații te putem ajuta?